Devamı

Bakışlar Bazen Bir Kitaptan Daha Fazla Şey Anlatır

Güzel ve anlamlı bakışlar... Uzun ve harika kirpikler...
Öne çıkmış göz rengi Tüm bunlar küçük püf noktalarla mümkün!

Kirpikleri Uzatın
Hiçbir şey gözlerinizi uzun ve harika kirpikler kadar ön plana çıkaramaz.

Günlük hayatta takma kirpiği fazlasıyla abartı bulan bir olarak verebileceğim en önemli tavsiye kirpik yapınıza uygun rimel kullanmanız ve en önemlisi rimelin fırça yapısına dikkat etmeniz.

İşte aşamalar:

* Rimel sürmeden önce birbirine yapışmaması için kirpikleri bir fırçayla tarayın.
* Rimeli ilk önce kirpik uçlarına iyice sürün.
* Sonra kirpik diplerinden uçlarına doğru rimeli kıvırarak sürün..
* Rimel ya da maskara sürerken kullandığınız malzemeyi hem döndürüp hem yanlara doğru titreşimlerle sürerseniz topaklanmanın az da olsa önüne geçmiş olursunuz.
* Son aşama olarak kirpik diplerinizi rimelinizle uygun renkte bir göz kalemiyle doldurmanız kirpiklerinizi daha sık gösterir.

Göz Altınıza Daha Özenli Bakım
Gözlerinizin etrafındaki çizgiler güzel bakışlarınızı gölgeleyebilir bunu önlemek için göz çevresine gereken özeni göstermelisiniz. Göz altlarınız için haftada bir kullanacağınız maskeyle, göz çevrenizdeki kırışıklıkların azalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Göz Çevrenizi Dondurun
Sabahları aynada şiş ve koyu halkalı gözler görmekten sıkılmadınız mı?
Cevabınız evetse bu öneriye kulak verin.

Göz çevrenizi özel seçtiğiniz ürünü buzdolabınızda bulundurun. Uzman önerisine göre kremlerde var olan bitkisel içerikler donduğunda kan dolaşımını hızlandırıyor, koyu halka ve şişlikleri önlemede en büyük yardımcınız oluyor.

Daha Bakımlı Kaşlar
Bu sezon podyumlarda dikkatleri çeken kalın dolu kaşlar bakışları değiştirme konusunda oldukça etkili. Bu nedenle kaş bakımınıza fazlasıyla önem vermeniz gerekmektedir. Seyrek kaşlara sahipseniz sıklaştırmak için kaç serumlarından yardım alabilirsiniz. Kaş kalemi kullanmanız da oldukça önemlidir. Sarışınsanız açık kahve, esmerseniz saç renginizden bir ya da iki ton açık kalem kullanmalısınız.
Kızıl saçlarınız varsa açık kahve ya da kestane renklerini tercih etmelisiniz.

Beyaz
Alt göz kapağınızın çizgisine fildişi rengi bir kalem çekin, kirpiklerin altına da benzer tonlarda bir far kullanın ve ikisini karıştırın. Bu şekilde gözler daha büyük ve çok seksi görünecektir.

Abartıya Kaçmayın
Göz kapağınıza doğal bir ton sürün ve onu yayın, ardından hafif bir şekilde çizgi çekerek gözlerinizi belirginleştirin. Tek kat bir maskara sürerek görünümünüzü sabitleyin. Kalan tüm detaylarınızı da oldukça sade tutmaya özen gösterin.
Ten rengi bir ruj mesela...