Devamı

Sevimli Kıyafet Fikirleri Haftalık Stiller

Her Gün İçin Sevimli Casual Kıyafetler
Daha kadınsı bir görünüm tercih ederseniz, uzun ve bol bir etek her zaman iyi bir seçenektir. Yeşil pileli etek çok kadınsı ve şıktır. Ancak onu beyaz bir kısa bir bluzla eşleştirdiğinizde,  güzel bir Boho Chic havası eklersiniz. Spor ayakkabılar hem rahatlık hem de şıklık kazandırdıkları için idealdir. Sevimli gündelik kıyafetlerinizi bileklik  ve uzun bir kolye gibi modaya uygun aksesuarlar ile süslemekten korkmayın.

Günlük iş Kıyafetleri İçin Harika Fikir
Günlük iş kıyafetleri için sayısız seçenek var, bu yüzden başka seçeneğiniz yokmuş gibi hissetmeyin. Çalışma alanınızı en üst düzeye çıkarmanın en iyi yolu, karıştırıp eşleşen parçaları satın almak. Oldukça kısa beyaz bir etek her kadın için olmazsa olmaz bir şey. Güzel bir kıyafet ve eğlenceli bir kostümle süsleyebilirsiniz. Ya da iş kıyafetinize eklemek istiyorsanız, güzel bir bluzla  giyebilirsiniz. Topukluları unutma.

Günlük yaz kıyafetleri
Günlük yaz kıyafetleri için harika fikirler mi arıyorsunuz? Başka yerde arama! Bir sonraki görünüm, sıcak yaz günleri için mükemmel. Kim beyaz bir  bluz ile şemsiye tarzı keten şort sevmez! Bu görünüm kızlarla öğle yemeği ya da sahilde yürüyüş için mükemmeldir. Kıyafetlerinizi tamamlayıp cildinizi güneşten korumak için güzel güneş şapkanızı unutmayın. Sarkan küpeler ve bir tenis bileziği ekleyin, yaz eğlencesi için hazırsınız! Muhteşem cildinizi korumak için güneş koruyucu kullanın!

Jeans ile Günlük Kıyafetler
İyi skinny jean pantolonların gücünü asla küçümsemeyin. Kot pantolonlu gündelik kıyafetler, öğle yemeği ve kızlarla alışveriş yapmaktan ve hafta sonu aktivitelerine kadar her türlü rahatlık için idealdir. Ve biraz seksilik çekiciliği eklemek istiyorsanız, en sevdiğiniz alçak veya yüksek bel kotunuzla siyah bir ürün seçin. Dar yırtık kot pantolon, bu görünümü daha da düşük anahtar hale getiriyor. Siyah-beyaz spor ayakkabısı hem rahat hem de şık, eğer yürüyecekseniz ya da etrafta dolaşacaksanız iyi bir seçim. Ekstra vurgu için güzel bir altın veya gümüş kolye ekleyin!
Söz Sizde Sizde Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
Konu Hakkında Fikirlerinizi Buraya Yazabilirsiniz.