Devamı

Kusursuz Makyaj İpuçları

Her kadının bilmesi gereken makyaj ipucu

Kapatıcı
Kapatıcını göz makyajı bazı olarak kullanma, bunun yerine makyaj bazlarından yardım al.

Fondöten
Az kapatıcılık istiyorsan fondötenini parmaklarınla, orta veya çok kapatıcılık istiyorsan fondötenini makyaj süngerinle uygula.

Pudra
Pudranı, özellikle en çok yağlanan yerlere (genellikle T bölgesi) uygula.

Bronzer
Tüm cildinin aynı bronzlukta görünmesi için bronzerını yüzünle beraber boynuna ve göğsüne de uygulamalısın. Aynada bir adım geri çekilip tüm cildinin aynı tonda göründüğünden emin ol.

Allık
Allık uygularken, gülümse.
Ardından elmacık kemiklerinin yüksekte kalan kısımlarına allığını dağıt.

Kaş
Bilmeniz Gereken Makyaj Malzemeleri ve İsimleri
Bu da ilgini çekebilir
Bilmeniz Gereken Makyaj Malzemeleri ve İsimleri

Yüzüne anında daha kalkık bir etki verebilmek için kaş kalemini kaşlarının üst çizgisine doğru uygula.

Ruj
Rujunu eşit şekilde dağıtabilmek için uygulamaya dudak çukurundan başla ve dudaklarının dış köşelerine doğru uygulamayı devam ettir.

Far
Cilt tonunla uyumlu mat bazlı bir göz farını göz kapaklarına uygula ve kaş kemiğine kadar dağıt.

Eyeliner
Eyelinerını uygularken aynaya direkt olarak bakmaktansa, hafifçe çeneni yuları kaldır. Eyelinerını gözlerinin iç köşelerinden dış köşelerine doğru çekerken aşağıya doğru bakmayı dene.

Maskara
Maskaranı kirpik diplerinden itibaren uygulamaya başla ve zigzag hareketlerle kirpik uçlarına doğru uygulamayı devam ettir.

Göz Makyajı Ürünleri Yüz Makyajı Ürünleri Dudak Makyajı Ürünleri Ten Makyajı Ürünleri Göz Farı Çeşitleri Göz Kalemi Çeşitleri Kaş Kalemi & Kaş Farı Çeşitleri Eyeliner Çeşitleri Maskara Çeşitleri Far Bazı Çeşitleri Takma Kirpik Allık Çeşitleri Aydınlatıcı Çeşitleri Kapatıcı Çeşitleri Kontür & Bronzer Çeşitleri Fondöten Çeşitleri Pudra Çeşitleri Makyaj Bazı Çeşitleri Makyaj Sabitleyici Çeşitleri Bb & Cc Krem Çeşitleri Makyaj Bazı Çeşitleri Ruj Çeşitleri Dudak Parlatıcısı Çeşitleri Dudak Kalemi Çeşitleri Dudak Bakımı Ürünleri Ünlüler Makyaj Tüyoları Yüz Göz Dudak Makyaj Dergileri Tırnaklar Basit Makyaj Tüyoları Makyaj Nasıl Yapılır? Tüm Güzellik Sırları Pratik Makyaj Tüyoları Makyaj Önerileri ve Cilt Bakımı İpuçları Makyaj Modelleri Makyaj İpuçları ve Makyaja Dair Her Şey Makyaj Trendi Kaliteli Makyaj Ürünleri ve Fiyatları
Makyaj Teknikleri, Trendleri ve İpuçları
Söz Sizde Sizde Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
Konu Hakkında Fikirlerinizi Buraya Yazabilirsiniz.