Devamı

Makyaj Trendleri

Yüz Güzellik Makyajı - Fotoğraflarda Güzel Çıkartacak Makyaj Tüyosu - Makyaj Malzemeleri ve Seçkin Markaların Makyaj Ürünleri - En İyi Düğün Makyajı - Abiye Makyaj Modelleri - Yazın Makyajsız Güzel Görünmenizi Sağlayacak - Güzellik Algısı

Makyaj 
Porselen Trendleri
Porselen makyaj türünde, oldukça etkili kapatıcı özelliğe sahip makyaj ürünleriyle, cilt son derece yapılandırılır, kısmen, cilt yeniden yaratılır denilebilir.
Porselen cilt etkisi yaratacak ürünler, bu makyaja özgü kremler ve fondötenlerdir.
Bu makyaj türünün belirleyici faktörleri bunlardır da denilebilir.
Ciltte oldukça uzun süre kalıcı bir etki yaratan bu makyaj türü, özel günler ve gecelerin vazgeçilmezi halini almaktadır.
Porselen makyaj ile birlikte, ciltlerdeki kusurlar uzun saatler boyunca ortadan kaldırabilir, görünmez kılınabilmektedir.

En Güzel Makyajlar Makyaj Trendleri ile Güzellik En Güzel Festival Makyajı Örnekleri İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri ve Güzellik Rehberi  Sana En Çok Yakışacak Gelin Makyajı Makyaj Trendleri, Makyaj İpuçları ve Güzellik Sırları
Günlük Makyaj Trendleri
Günlük makyajda, hafif makyaj uygulamaları göze çarpmaktadır.
Cilt kusurları, hafif yapılı pudra ile saklanmaktadır.
Gözlerde rimel uygulaması en çok kullanılan işlemdir.
İsteğe göre uygun ve natürel tonlarda far kullanımı da, olmazsa olmazı denemeyecek olsa da, farklı bir açı katmaktadır.
Dudaklarda daha doğal renkler tercih edilmektedir.
Bir arkadaşla bir cafede kahve içmeye giderken de, markete alışverişe giderken de, kadınların oldukça sevdikleri alışveriş zamanlarında alışveriş mağazalarında gezmeye çıkılırken de uygun düşecek makyaj çeşididir.

Makyaja Yeni Başlayanların Sahip Olması Gereken Ürünler Makyaj Önerileri ve Cilt Bakımı İpuçları Profesyonel Makyaj Makyaj Güzellik Setleri Makyaj Tarzın Güzellik Salonu Kalıcı Makyaj
Makyaj Gece Trendleri
Gece makyajında renkler oldukça belirgindir.
Buradaki amaç, yüz hatlarını daha fazla vurgulamak ve kalıcılığı arttırmaktır.
Dudağa sürülen ruj, kirpikleri belirginleştiren rimel, yanaklara uygulanan allık oldukça belirgin ve koyudur.
Bu makyaj türü, oldukça koyu olduğundan kısıtlı bir kullanım alanı bulmaktadır.
Düğün, nişan, özel günler, özel yemeklere uygun bir makyaj türüdür.

Makyaj Bakım Güzellik Makyaj ve Güzellik Şapkalı Güzel Kadın ve Makyaj Gelin Makyaj Tesettür Moda ve Kuaför Güzellik ve Makyaj Sınıfları Güzellik Sırları ve Püf Noktaları
Makyaj Show Trendleri
Show makyajında, belli bir duygu ve düşünce ifade edeceğinden, makyaj oldukça ağır olmaktadır.
Kullanılan renkler oldukça canlıdır, insanların dikkatini çekebilecek ve cezbedebilecek özellikte olması en dikkat çekici noktasıdır.
Bu makyajı yaptıranlar, ciltlerinde değişik tonlarda kapatıcı ve aydınlatıcılarla, karşıdan bakıldığında oldukça farklı bir havaya bürünürler.
Bu makyajda temel amaç, insanların beğenisini almaktır.
Bu sebeple, bu makyaj hazırlanırken, oldukça uzun saatler harcanmaktadır.

Yüz Temizleyiciler Tonikler Peeling Nemlendiriciler Gündüz Kremleri Gece Kremleri Serumlar Maskeler Cilt Bakım Setleri Yaşlanma Karşıtı Kremler Örtücü Kremler Leke Giderici Kremler Göz Göz Çevresi Kremleri Göz Çevresi Serumları Boyun Boyun & Dekolte Kremleri Makyaj Temizleyicileri Göz Makyajı Temizleyiciler Yüz Makyajı Temizleyiciler Makyaj Temizleme Mendilleri Makyaj Temizleyicili Setler Suya Dayanıklı Makyaj Temizleyiciler Cilt Bakım Aksesuarları
Makyaj Dizi Trendleri
Dizi oyuncularının ciltleri ve makyajları oldukça kusursuz bir görünüme sahiptir. İzlediğimizde, gözümüze çok güzel ve ışıltılı bir görünüm oluşturmaktadırlar.
Fakat, bu durum, tüm oyuncuların mükemmel güzellikte olmalarından değil, var olan güzel görünüşü makyajla tamamlamalarından kaynaklanmaktadır.
Uygun makyaj türünde, etkili kapatıcı ürünlerle renklendirilmektedir.
Makyözlerin, ustalıkla yaptığı makyajlarla oldukça etkili görünüm sağlanmaktadır ve yüzde görülen kusurlar kapatılmaktadır.
Dizi makyajının güzel görünmesinin önemli bir faktörü de, uygulanan ışıklardır.
Kötü görüntüleri saklayarak, daha güzel görünüm ortaya koyabilen ışık oyunları uygulanarak, dizi makyajının vuruculuğunu desteklemektedirler.

Yüz Makyajı Fondötenler Pudralar Allıklar Makyaj Bazları Kapatıcılar BB Kremler CC Kremler Kontür Paleti Aydınlaticilar Dudak Makyajı Ruj Ruj Bazı Dudak Kalemleri Dudak Parlatıcıları / Lipgloss Dudak Dolgunlaştırıcı Göz Makyajı Maskara / Rimel Göz Kalemi / Eyeliner Göz Farları Dip Liner Göz Altı Kapatıcıları Takma Kirpikler Kaş Makyajı Kaş Kalemi Kaş Farı Kaş Waxları Kaş Boyası Kaş Maskarası Vücut Makyajı Bacak Fondötenleri Kapatıcı / Kamuflaj Makyaj Aksesuarları Makyaj Fırçaları Fondöten Süngerleri Kirpik Kıvırmak Makinaları Makyaj Çantaları Cımbız Pudra Ponponu Makyaj Temizleme Süngeri Ayna Çeşitleri KalemTraş Makyaj Fırçası Temizleyiciler
Makyaj Kalıcı Trendleri
Kalıcı makyaj, makyajı yapmayı sevmesine rağmen seven vakti ayırmakta zorlanan, her zaman güzel görünmek isteyen bayanlar için ideal bir uygulamadır.
Kaşları belirginleştirmek, kirpik uygulamaları yapmak, gözleri etkili hale getirmek gibi çeşitli uygulamalarla farklı bir sektör haline gelmiştir.

Soğuk Havalarda Denemeniz Gereken Makyaj Trendi, Makyaja Yeni Başlayanlar İçin: Makyaj Malzemeleri Önerileri. Makyaj Malzemeleri ve En Kaliteli Makyaj Ürünleri
Makyajım Makyaj Teknikleri, Modelleri ve Tavsiyeleri
Söz Sizde Sizde Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
Konu Hakkında Fikirlerinizi Buraya Yazabilirsiniz.
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel